Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9sep/150

Trouwdag gevierd met moeders

Vandaag dus 9 jaar getrouwd en het was gewoon een normale dag, Johannes moest werken en ik deed wat ik  altijd wel doe mezelf bezig houden met prijsvragen, spelletjes, huisje en dieren.  Na de dag haalden we de moeders op en gingen we samen naar het restaurant Monica en Winston om daar met een heerlijk diner te vieren dat we 9 jaar getrouwd zijn en het werd super gezellig. We kregen een moois stenen pot vol hartjes (snoepjes) en dat vinden wij erg leuk cadeau. Het eten was erg lekker en ik nam Krokodil medaillons (180 gram) met een zachte saffraan, kokossaus Erg lekker!  Zie foto hieronder van mijn heerlijke eten. Tijdens ons dessert kregen tafel vuurwerk van Monica en Winston  en hun werknemers als felicitatie zo gaaf en leuk, bedankt voor wederom een geweldige avond.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.