Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4sep/150

Uitnodiging van gemeente om te praten over speeltuin!

Zo en nog een vinkje voor een slechte nacht........veel pijn in nek en rug en om het af te maken ook nog eens continue kramp in benen en pijn kan ik veel wegfilteren maar die krampen pffff daar kan ik niet mee overweeg. Goed de nacht duurt dan lang en ik ben nog beroerder dan toen ik erin ging.
Sjoerd is er helaas niet maar ik doe dus ook niet veel vandaag jammer dan, het huis ziet er best wel ok uit en Johannes zal vanavond even stofzuigen.
De gemeente belt en nodigt mij en de buurvrouw uit voor een gesprek met de bewonersconsulent en de projectleidster van de speeltuin project. IK ben wel beetje verbaasd om eerlijk te zijn na 5 maanden proberen om een gesprek te krijgen en veel loze beloftes over terug bellen en  dergelijke en  dus hebben de buurvrouw en ik inspreektijd bij de raad gevraagd en zijn we handtekeningen gaan verzamelen en dan opeens ....jawel wil men  je wel ontvangen  en te woord staan. Nou goed prima  volgende week gaan we dus praten en  onze kant toelichten en ik ben erg benieuwd. Verder rommel ik wat en doe rustig aan........ga heel vroeg weer naar bed en morgen drukke dag en wat er ook gebeurt ik zal er zijn.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.