Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3sep/150

Jos gezellig op de thee/koffie

Niet goed geslapen vannacht, veel last van nek en rug. Nou ja toch er maar uit en kijken hoe het gaat vandaag, maar de tandarts kan ik wel vergeten omdat ik nu nooit in en uit de auto kom en  dan ook nog in en uit de controle stoel. Meteen vroeg gebeld met excuus want zo laat hoor je niet af te bellen, maar was gelukkig geen probleem. Dan gaan zitten in mijn speciale trippelstoel en dat ging goed dus  daar rustig koffie gedronken en  dan is het wel uit te houden.
Jos komt langs  voor kapje thee en rustig wat zitten kletsen en dat was goed gesprek en ook erg gezellig.  De rest van de dag eigenlijk niets gedaan en in de avond alg ik al vroeg weer plat, hopend op een betere dag morgen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.