Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2sep/150

Infuus

Vanmorgen wel op tijd op  en even na de koffie naar de overbuurman gegaan om de informatie te brengen. Om meteen even alleen in mijn rolstoel te rijden rondje door de wijk en lekker in de zon, heerlijk. Naar huis en nog wat rommelen en lunchen en dan is het tijd voor infuus, dit keer erg vroeg, want de verpleegkundige moest door naar Limburg. Infuus ging prima, kreeg wel  weer uitslag maar dat is bijna normaal denk ik, alhoewel op deze prik plek het nooit eerder gebeurde. Na het infuus lekker chinees gegeten en toen ging hij op weg. Dampsy kwam langs om de verfspuit te lenen en we hebben hem 2 blauwe tuinstoelen gegeven kan hij zitten en die kunnen later op balkon. Even samen aan de koffie en toen ging hij verder. Wij hadden leuk belmoment met Lianno en toen op naar de douche, flinke mis stap dus  meteen weer foute boel met rug en nek, nou ja  dat kennen we pijnlijk maar gaat wel weer weg even goed opletten nu.........pijnstillers erin en slapen maar.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.