Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1sep/150

Gezellig rondje met de buuf

Vandaag weer op tijd op, helaas geen Sjoerd dus zelf wat gedaan, stapje voor stapje en stukje bij beetje. Wat administratie gedaan, gerommeld op Facebook, spelletje en prijsvragen en dan is het lunchtijd.  Na de lunch met de buuf de andere helft van de buren bezocht en  gezellig lopen (rijden) kletsen.  Daarna weer naar huis en we hadden mazel want we hadden weer zon, heerlijk.  Thuis koffie en toen wat op internet aan info op gezocht voor overburen, lukte prima en dus geprint en morgen even afgeven. De dag vliegt om en ik ga op tijd naar bed, moe en jawel de spierkrampen zijn er ook weer....teken van leven zeggen we dan, maar wel erg lastig en vooral erg pijnlijk.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.