Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25aug/150

Gemeente bezuinigd toch onze speeltuin weg….geen spelende kinderen meer

Sjoerd is hard aan het werk, deze week voor het laatst en dan heeft hij 6 weken vrij. Ik doe veel in het forum en werk de post bij. De post brengt brief van gemeente Lelystad, hier wordt ik echt kwaad van. Wat een PIEP gemeente is Lelystad toch ook.....na alle telefoontjes en gesprekken met diverse mensen (ambtenaren) in Lelystad gaan ze toch gewoon door met het weghalen van ONZE speeltuin. Ik het meest boos omdat men de mensen die er om heen wonen  nooit brief met uitnodiging hebben gestuurd, blijkbaar is dat normaal. Als je dan belt verwijst men naar briefje in speeltuin, tja klein bordje wat je niet ziet van af weg en ja in de wintermaanden kom je ook niet veel buiten om even uitgebreid rond te kijken, de krant die ik ook eit krijg ik heb NEE NEE sticker, spaart milieu en  scheelt veel oud papier, kortom  ik hoorde veel excuses en dingen en  er werd steeds gezegd we bellen u terug, nou niet dus.
Men heeft nooit terug gebeld, nooit gereageerd op brief en doet gewoon wat ze willen.... ondanks dat de mensen die er letterlijk tegenaan wonen nooit zijn uitgenodigd middels een brief zoals men beweert.......ik kijk nu naar zeker 7 kinderen zal ze maar even gaan vertellen dat de gemeente dit slopen gaat deze maand! Morgen maar eens bellen met projectleidster. Dan net na het eten schiet het weer eens in mijn onderrug, ik kan niet meer zitten, staan of wat dan ook snel pijnstillers erin, goede lange hete douche en daarna Voltaren erop en bed in en hopen dat het morgen beter is.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.