Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20aug/150

Nieuwe Horizon box Ziggo

Vanmorgen heerlijk op bed gebleven, rusten en  relaxen. In de middag kwam de nieuwe Horizon box. We hadden een media box op slaapkamer, maar met deze kunnen we onze opnames uit de woonkamer in bed bekijken als we willen en kunnen we pauzeren en spoelen.  Ik had dus gebeld en besteld en zo geregeld en de medewerkster zag dat ik al jaren klant ben (1991) en ik zie ja en we krijgen zelden cadeautjes bij UPC maar nu het Ziggo is heb ik hoop op van wel en heel spontaan kreeg ik aangeboden 6 maanden lang gratis alle sportzenders te krijgen, cool doen we erg blij mee.
Nou vandaag kwam de box en wilde echt niet werken, dus even gebeld en uitgelegd dingen nagelopen en dat was klus Johannes liep dus steeds tussen woonkamer en slaapkamer heen en weer, maar geen verbinding dus maandag komt de monteur even langs.  Ondertussen was de pomp van de vijver ook leuk stuk gegaan en hadden we ook daar nieuwe voor besteld en die kwam binnen dus direct door Johannes geplaatst en werkt prima, gelukkig. Soms gaan dingen stuk heel irritant op verkeerde momenten mar ja.

Lekker verder rustig de laatste dagen van vakantie hier.......voor we gaan slapen zetten we nog maar een keer de tweede box aan en  tjee hij haalt een software update binnen en doet het dan opeens helemaal goed. Erg blij mee en dus morgen direct monteur afbellen en we kijken nog wat tv en dan slapen.

Ik besef dat er veel mensen problemen hebben met UPC + Ziggo = Ziggo maar ik dus niet en eigenlijk zelden en dat mag ook wel gezegd worden! Er is wel eens wat zoals nu, maar dat is echt op incidentele basis en wordt goed en snel opgelost.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.