Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12aug/150

Dagje naar Landgraaf

Vanmorgen redelijk op tijd op, het is bewolkt maar lekker weer en wij gaan op bezoek bij  Ilona, Bas en hun kids Jesse (2,5) en Norah (1,5). Ze wonen in Landgraaf. Ik ken Bas van zijn prijzensite, ik won vaak dus maandelijks kwamen ze langs om de prijzen te brengen, mooie prijzen zoals beertenders, homecinema set en dat soort gave dingen. Ze kwamen toen uit Den Haag en de site is gestopt en zij verhuisd naar Limburg. Via Facebook kwam ik Ilona weer tegen  en inmiddels zijn ze getrouwd en hebben twee lieve kids. Toen zij in Almere  twee kittens gingen halen vorig jaar kwamen ze langs bij ons en nu gingen we dus naar hun toe.  Het is bijna 3 uur rijden en zo'n 250 KM verderop en onderweg ga je zelfs heel leuk stukje Duitsland door. De reis verliep prima en we kwamen met de lunch aan. Onderweg even gestopt bij Den Bosch herinneringen ophalen bij de Lucht, daar stopten we toen regelmatig toen  wij naar de moeder van Johannes gingen. We kregen eerst een lekker broodje en daarna verwende ik de kinderen, had voor een ieder naar leeftijd een kinder speelgoed tablet en deze vielen goed in de smaak.

Knipsel 1026062

Daarna lekker in de tuin met koffie, kids die lekker speelden, bij kletsen en later kwam ook Laurens erbij ook hem kennen we uit die tijd, leuk hoor herinneringen ophalen. Het was echt lekekr rustig  en goed weer om in de tuin te zitten dus daar aten we ook het avond eten, volkoren macaroni met erwten en mais en meer  spullen maar erg smakelijk. Na het eten zijn we weer door stukje Duitsland  naar huis gereden. Thuis gekomen even aan de koffie, nagenieten en dan douchen en naar bed! Het was super leuk en nu he me nog met obstakels lukt moet ik dit soort dingen echt doen, geen idee hoe ik er over een jaar bij zit, dus vandaar dat we nu  het gedaan hebben en daar ben ik erg blij om. Weg gaan is toch niet simpel, nu had ik geen  trappen of dergelijke, maar de wc is vaak ook probleem maar ook dat ging goed, wel met wat gedoe maar ach dat went wel. Ik was nog ooit bij hun geweest en  het is een heel eind rijden, maar ben erg blij dat we het gedaan hebben en we zien elkaar vast nog wel een keer hier of daar of halverwege.....bedankt voor de gezelligheid Bas, Ilona, Jesse, Nora en Laurens.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.