Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jul/150

Zomerstorm en nieuwe auto

Vandaag was het bar en boos met het weer/ We hielden de berichten goed in de gaten, want code rood en oranje moet je wel serieus nemen. In de middag vertrokken we naar Almere, maar daar barste het pas echt los en op sms alert kregen we melding dat het beter is niet de weg op te gaan en dat hield in dat we besloten in Almere om naar huis te gaan en niet door naar Ouderkerk a/d Amstel voor het leuke feestje van tante Cockey. Zij was 65 jaar geworden en had speciaal locatie voor rolstoel toegang gekozen. Ik baal zo dat we dit besluit moesten nemen, maar het was niet veilig en dat bleek al snel op de A6 terug naar huis...de takken vlogen in het rond en op het nieuws werden meer nare beelden getoond, vele wegen  afgesloten en dus geen andere mogelijkheid.
Cockey begreep het uiteraard, maar  ik baal er heel erg van, had er veel zin in.

We waren in Almere bij de Renault dealer,we hebben na lang kijken, overwegen een nieuwe auto besteld.
Het wordt de "Renault Grand Scénic Energy TCe 115 Bose 5p"

overzicht
Het is een hoge, grote auto met veel ruimte, zitcomfort en luxe. We hebben hem in in de kleur Rouge Grenat Metalic, erg mooi en binnenkant rundleder/alcantara 'Lolix' beige. Het dak kan open (Elektrisch bedienbaar panoramisch glazen schuif- en kanteldak) en de stoelen voorin hebben stoelverwarming. Heerlijke auto en we kijken erna uit, Levering eind oktober/begin november. Spannend!!!  Alle jaren dat Johannes en ik samen zijn en elkaar kennen heeft hij een lease auto gehad en nu is he onze eigen auto, dat is toch spannender!

Klik op de foto voor grotere afbeelding, opent in nieuw scherm

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.