Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jul/150

Heel gezellig druk weekend

Zaterdag morgen eerst wezen kijken naar auto's, want in oktober loopt leasecontract af en dus  moeten we andere kiezen. We hebben mooie en goede auto's gezien, allemaal met hoge instap zodat ik zolang mogelijk mee kan rijden in de gewone auto. Thuis gekomen met vele folders en informatie wat opgeruimd, nagepraat en toen kwamen Nienke en Ilja. Ik heb lekkere verse pasta gemaakt en we hadden een leuke avond.

Zondagmorgen allemaal vroeg eruit en ontbijten, aankleden en uiteraard koffie. Dan om 9 uur in de auto en Lianno halen, die heel verrast was omdat Ilja en Nienke erbij waren. Nienke en Ilja kregen rondleiding op de groep en daarna snel naar Lelystad. Het was de bedoeling om met grote opblaasboot de jongens lekker te laten varen, het zou mooi weer worden, maar dat werd het dus niet veel regen en  daarna fris en grijs weer. Maakt niet uit volgende keer dan maar. we hebben ons prima vermaakt met zijn allen en moeders kwam ook nog gezellig koffie drinken.  We bestelden lekker patat en Lianno wilde graag een frikandel XXL. Het was heerlijk. Al snel is de dag dan om en brengen we Nienke en Ilja naar NS station Lelystad en Lianno terug naar de Glind.  Wij waren thuis rnd 21.45 uur, omdat het vakantie is hoefde Lianno niet om half 8 terug te zijn, maar pas om half 9. Nog wat napraten, genieten, opruimen en dan bedje in.
Iedereen bedankt was weer super gezellig!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.