Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1jun/150

Hallo juni

Even weer een update van deze kant, is al weer even geleden.
Na het feest weekend van en met Lianno  kregen we te horen dat zowel Nienke, Ilja als Michel de hele wek ziek zijn geweest. Ik zelf heb één dag op bed gelegen met buikklachten en sliep de dag zo weg en daarna  was het weer over. De rest van de week vloog voorbij...........gezien Sjoerd er niet is zelf ok meer doen in huis en dat lukt tot nu toe aardig en we zijn op de helft. Inmiddels ook duidelijk dat Johannes voor zijn werk een reisje naar Roemenië mag maken in derde kwartaal.

Via de Vereniging Spierziekte Nederland (VSN) kreeg ik mail om  naar Texel te gaan en ik dacht nog dat willen heel veel en dat is ook zo, maar ik heb een plek gekregen en wij gaan dus een week met groep naar Texel. We logeren in een aangepast huis voor 18 mensen en dat heet Tesselshuus. Het is geheel verzorgd en een week lang en we hebben er zin in, ook al vind ik het ook wel spannend om met groep en elektrische rolstoel alles te gaan doen, maar goed die tijd is er nu dat ik bijna niet zonder kan en dus een goed moment.  Er wordt van alles gedaan rondvlucht boven Texel, boottocht om garnalen te vissen, huifkartocht, terrasje pakken en strand ritten kortom ik kijk erna uit en ben erg blij met deze kans en heel benieuwd. Terwijl wij op Texel zijn  wonen de moeders in ons huis, zo is Kuifje niet alleen en hebben de dieren alle zorg die ze nodig hebben.

Afgelopen zaterdag zijn we naar Elisabeth en Erik geweest, Elisabeth is nu verhuisd en woont niet meer hoog met trappen maar op begane vloer dus nu kon ik na 7 jaar eindelijk weer eens naar haar toe. Erik is haar nieuwe partner, die kenden wij nog niet maar leuke jongen en samen leuk stel.  De afgelopen 7 jaar kwam ze altijd naar Lelystad omdat ik niet naar haar kon, zelfs haar verjaardag vierde we samen hier en dit was zo fijn en prettig om weer eens naar haar te kunnen gaan. Ze hebben heerlijk gekookt en het weer was perfect en daarom zaten we heel de middag buiten op haar terrasje, heerlijk genoten. Ze heeft een heel schattig studiootje en naast restaurant en geloof het of niet in zo'n klein dorp het eerste restaurant en waarschijnlijk enige is voorzien van supergoed en groot invalidentoilet en zonder probleem mocht ik die gebruiken ondanks dat ze niet eens open waren, ik was helemaal perplex. Gelukkig kan ik met eigen verhonger ook bij Elisabeth in huis zelf naar wc, maar toch was ik blij want dat is nou juist altijd probleem nummer 1 kan ik naar wc. Bedankt Elisabeth en Erik voor de leuke middag.

Ik heb maar eens nieuwe koekenpannen besteld....die van ons zijn oud en bakken aan en nu zag ik deze en ik heb geen idee wat ik moet denken van vetvrij bakken qua smaak bij je vlees maar ok. Marmer anti-aanbaklaag voor vetvrij koken, geschikt voor alle warmtebronnen ook voor inductie Cool kleurtje toch?

Verder even geen nieuws en alles gaat rustig zijn gangetje. Deze week HA bellen voor gesprek en dan gaan we eens verder kijken naar alle problemen met het lijf. Maar het feit dat de zon er is en het warmer wordt is al heel veel beter voor me.

 

 

 

 

 

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.