Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24mei/150

Feestweekend met Lianno

Vanmorgen op tijd op en na de koffie snel op weg naar de Glind om Lianno op te halen.  Hij was klaar en bepakt. Op weg naar Lelystad even  langs de AH want hij wilde graag bowl maken en daar had ik gene spullen voor en taart halen.  Toen naar huis koffie en lekker broodje.
Nienke is ziek dus helaas komt zij niet, maar Michel en Ilja komen wel vanavond. Beterschap Nienke!

Het is heerlijk weer en Johannes rommelt in de tuin  en snoeit de boel. Lianno haalt een bak kikkervisjes leeg en verhuisd ze naar de vijver. Daar zwemmen nu grote kikkervisjes rond.

Daarna heeft Lianno zelf bowl gemaakt en die is erg lekker geworden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder lekker op de pc, zitten kletsen en het was gewoon gezellig. We aten lekker patatjes en na het eten haalden Johannes en Lianno de gasten van station op. Samen speelden en we aten gezellig samen bowl.  Dan is het zo tijd om ze te laten douchen en plat te leggen voor hun nachtrust. wij zullen het ook niet laat maken want morgen wordt lange dag ......feest voor Lianno omdat hij 14 jaar is geworden!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.