Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17mei/150

De Orchideeën hoeve

We hadden de moeders voor Moederdag een dagje Orchideeën Hoeve geschonken, maar omdat Johannes toen griep had kwam dat er niet van en dus gingen we deze week. Vandaag dus er heen en eerst gezellig lekker wat geluncht en daarna  heerlijk genoten. De aapjes waren actief en heel dichtbij nu, dus goed te zien en zo lief. De vogels waren overvol blijkbaar want normaal neem ik elke keer 2 bakjes en ben het zo kwijt nu na half uur had ik nog steeds heel veel erin en het weggedaan, ze hadden geen zin. Veel vogels waren ook op nest aan het broeden. Ondanks dat kwam er af en toe een enkel wel hapje neen. Verder was het super gezellig en hebben we alle drie veel plezier gehad. Thuis gekomen samen gegeten lekker patat en kroket en na het eten zijn de moeders weer naar huis gegaan. Bedankt voor de gezellige dag moeders. De foto's groter zien klik erop hij opent in nieuw scherm.Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.