Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29mrt/150

Orchideeën Hoeve

Gisteren rustig aan de dag begonnen met koffie en de dieren verzorgen. Daarna naar Luttelgeest gereden en daar lekker koffie ne heerlijk broodje gegeten bij de Orchideeën Hoeve.  Ik had nog gewonnen kaartjes en die zouden aflopen op 31 maart 2015 dus hoogste tijd. Heerlijk in de vlindertuin gezeten en uiteraard de vogels gevoerd, dat vind ik zo leuk om te doen. We hebben niet heel de ronde gedaan, omdat ik bang was dat het hobbelen teveel nalachten zou gaan geven, dus de aapjes nog niet gezien, maar dat komt volgende keer wel. Voor we weer door de regen naar huis gingen nog een mooie hang orchidee meegenomen voor de reptielbak,  erg mooi.

 

 

 

 

 

Eenmaal thuis lekker aan de koffie en Johannes heeft de planten in de bak erbij gedaan en toen kwam de shit ik wordt er helemaal gek van 3 uurtjes van huis en dan  al helemaal beroerd, veel pijn, misselijk dus ik heb pijnstillers genomen en warme douche. Eten besteld en wat gegeten en  op tijd naar bed.

Vanmorgen  was ik een uur kwijt ha ha en ik werd wakker  redelijk ok, pijn is minder maar er gebeurt erg weinig ik kan gewoon niets! Is niet normaal we tellen af tot afspraak in ziekenhuis op 7 april, maar dit zijn wel hoge prijzen om  te betalen voor 3 uurtjes uit huis en plezier. Maar het waren wel mooie momenten met de vogels en vlinders.
Verder dus niet meer gedaan en  via UOC twee films gehuurd en gekeken, die waren  mooi, tenminste een mooi en ontroerend de andere wat harder maar een deel 3 van een serie  films en nu wachten we op deel 4 die komt eind dit jaar. De films waren The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 en Dolphin Tale 2.

Nu nog wat eten  maken en dan vanavond op tijd naar bed, het is stormachtig weer vandaag en de wind wordt steeds harder en er is ook veel regen. Hopen dat de zon snel komt.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.