Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24mrt/150

Doorflipper, zo handig!

We zijn bezig het huis steeds makkelijker en beter te maken voor mijn handicap, zoals een deurbel waarmee ik op mobiel kan zien wie er belt en melden dat ik er aan kom. Verder is het huis al aangepast uiteraard, maar er blijven altijd van die dingen.......zoals de post op de mat. Bukken en klungelen met grijptang om de post van de mat te halen, nu heb ik daar iets op gevonden....
De doorflipper ik vond dit filmpje

Ik heb hem toen besteld en na een dag was die ook al binnen en kijk daar is hij dan....

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo werkt het en ik ben erg benieuwd hoe dit met de  tijd zal gaan, maar voorlopig ben ik er wel erg blij mee.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.