Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mrt/150

The Mattheus Passion door The Voice Company

Zo daar zijn we dan weer een keer, ik kan melden dat ik opgeknapt ben van alle griep perikelen, de pijnklachten in gewrichten en van overbelasting zijn er nog en daarvoor gaan we volgende week afspraak maken bij de reumatoloog.
Afgelopen vrijdag goed gesprek met mijn HA gehad, ik ben erg blij met haar ze is goed, aardig en luistert, wederzijds respect en altijd tijd voor je. Afgelopen week heb ik via de longarts in Almere een vernevelingapparaat gekregen, hiermee kan ik medicatie vernevelen en in ademen zonder al te veel moeite. Dit zou kunnen voorkomen dat ik bij griep/verkoudheid te benauwd zal worden en misschien later of helemaal niet naar IC hoef. We zullen het met de tijd zien, het werkt simpel en hij is erg klein dus handzaam.

Tante Loes heeft Lalylala gehaakt voor me in het paars, zo lief! Ben er heel erg blij mee, dank je wel Moeke2!

De dieren gaan allemaal erg goed en er is weer kikkerdril, ja de lente is begonnen en de kikkers ook. We zijn heel benieuwd hoeveel jonkies we gaan krijgen.

Vanavond naar De Lichtbron in Lelystad geweest voor de uitvoering van The Mattheus Passion door The Voice Company
Binnenkomen met de kerkklokken van de Thomaskirche in Leipzig, in de zaal sloeg Braz Brosky, de klankschaal en opende dirigent Robert Bakker de avond met weetjes en feiten over de Mattheus Passion. Er stonden hele mooie schildrijen van Tineke Ebing die haar beleving van The Mattheus Passion weergaven.  Dichter Peter Moes droeg zijn gedicht over de Mattheus Passion voor, hiermee won hij pas geleden de gedichtenwedstrijd van Lelystad.
Er waren 4 solisten
Angelique Wardenier [sopraan],
Andrea Vos [alt]
Gerrit van der Heide[tenor]
Marcel van Dieren [bas] )
en een super groot koor, dat links en rechts van de zaal stonden en dat maakte het erg mooi.  De evangelistenpartij werd gesproken door onze acteur Olaf Wijnants Labree. Het was gewoon super! Wij hebben echt genoten van deze uitvoering.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.