Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2mrt/150

Eindelijk weer eens een update.

Na 2 maanden geklungel met gezondheid lijkt de griep te vertrekken inclusief de oorontstekingen, keelontstekingen, blaasontsteking.  Ik heb natuurlijk wel weer 3 dagen op IC gelegen in Almere. De nodige medicatie gehad en dat was bij elkaar geen fijn begin van 2015. Kortom daar wel blij mee. Ik heb nog wel tennisarm, golfarm, overbelaste polsen, knie en  slijmbeursontsteking heup, mede omdat je het één wilt ontzien overbelast je het ander weer dus die cirkel doorbeek ik moeilijk.  Verder blijft de vermoeidheid, maar dat noemen we nu mar voortaan normaal. Kortom met mij gaat het langzaam de goede kant op.

Maart is ook de maand van alle controles  dus bezoek tandarts, testdag in Rotterdam, longarts Almere en  CTB Utrecht staan komende twee weken op programma.

Kuifje maakt het gelukkig goed, ingreep en medicatie hebben werk gedan en nu duimen dat dat zo blijft voorlopig. De andere dieren doen het ook prima, we hebben zelfs een ei bij de dag gekko's. Via een bekende ook weer nieuwe kikkers erbij en dus afwachten of ze gaan paren, erg leuk k geniet van al mijn dieren. De apothekers skinken zijn oud en er is er net eentje overleden en de laatste gaat ook binnenkort dood vrees ik, maar dat is ook natuur en we hebben heel veel van ze genoten en zij hadden goed leven.

In februari kreeg ik van iemand via Facebook een hele verzameling over ons koninklijk huis, zo blij mee. Vele dozen vol met knipsels, mooie boeken en vooral heel veel tijdschriften van 1965 tot 1985  daartussen. Ik ben dus al lekker aan het bladeren en geniet van alle mooie foto's die erin staan. In de kamer nu alle boeken die ik al had en die ik kreeg netjes bij elkaar gezet, trots op.  Nu de tijdschriften op volgorde aan het leggen zodat ik ze kan gaan inbinden, maar  hoe weet ik nog niet erg duur grapje, maar komt wel goed. alle plakboeken liggen in de kast en kan ik zo pakken en van genieten. Hieronder foto van alle dozen vol mooie spullen en de kast zoals die nu is.

 

 

 

 

 

 

Verder doe ik mee met de moestuintjes actie van de AH, erg leuk zaadjes komen nu op van Rucola en de rest duurt nog even, heb al bakken klaar staan om ze over te potten. Ben erg benieuwd hoe dat gaat.
moestuin

 

 

 

 

 

 

 

Met Johannes gaat het goed, ook hij heeft met griepverschijnselen te kampen gehad en werkt veel zoals altijd. Lianno doet het ook goed op de groep en op school redelijk, kortom  alles prima.

Dit was het weer even voor nu en tot de volgende keer.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.