In memoriam Coby Hertroijs

Coby Hertroijs
Vandaag 5 jaar geleden werd je gevonden na bijna 5 weken van onzekerheid. We zullen je niet vergeten.
31-1-2010 * 31-1-2015

 

Zaterdag was het 31 januari en die dag was het precies 5 jaar geleden dat wij een telefoontje kregen dat het lichaam van Coby Hertroijs is gevonden.
Na 4 weken en 5 dagen vermist te zijn gewest, komt er duidelijkheid en die maakt een eind aan onze onzekerheid.

Coby was met haar partner Yvon 5 jaar lang de pleegmoeder van Lianno. Naast Lianno hadden zij nog een pleegdochter en 2 eigen dochters.

Nu kreeg ik zaterdag een raar bericht op twitter en nu blijkt het om het andere pleegdochter te gaan van hun, zij tikte naar mij ik mis haar……..en ik vermoedde al dat dit hun andere pleegkind was maar die kent mij amper dacht ik. Toch vandaag gereageerd en jawel ze was het wel en nu 13 jaar….ik heb haar dus al ruim 5 jaar niet gezien en daarvoor zag ik har weinig en nu hebben we gezellig via twitter (privé) bijgepraat. Ze mist Coby erg en Lianno ook……..en we missen haar allemaal denk erg denk ik het was een zeer lieve vrouw.

Ik had dit jaar besloten er niets over te posten of te bloggen maar na dit gesprek komt er weer veel los en boven. De tijd gaat snel, maar het gemis blijft sterk.


Coby je wordt gemist door je pleegkinderen en ons! Ook door je echte kinderen, familie en vrienden. Hoop dat je echt kreeg wat je zocht! Rust zacht.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie