Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15jan/150

Kuifje ook weer thuis en herstellende

Kuifje de andere Maine Coon die we nog hebben werd afgelopen maandag ziek. Kuifje is eigenlijk al ziek hij heeft namelijk last van spastische darmen en dat veroorzaakt veel verstoppingen. Nu heeft hij speciaal voer en dat ging dus 20 maanden goed e n nu begon het spugen weer. Kuifje dinsdag naar dierenarts gebracht en daar is hij geholpen en ze heeft zijn blaas gekatheteriseerd en darmen gespoeld. Meteen een paar klitten geknipt en hem gewassen. Woensdag mochten we hem weer ophalen en hij is wat van slag uiteraard, maar het komt wel goed. Hij heeft wel voor een maand laxeer middel gekregen en daarna zal het weer goed moeten gaan met alleen het speciale voer.

Met mijzelf gaat het redelijk, ik ben erg snel moe en dat is nu nog iets meer dan voorheen. Ik slaap in speciaal bed in de woonkamer en daarom hebben we nu toch zelf bedden besteld zodat ik weer in de slaapkamer kan gaan slapen. Deze nieuwe  bedden komen 22 januari.  De prednison kuur zit erop en toch heb ik nu weer blaasontsteking en dus begin ik vandaag met een nieuwe kuur antibiotica. Hopelijk is dit ook weer snel achter de rug, het is  te danken aan de katheter van de IC en dat is wel vaker het geval. Verder rommel ik rustig door en doe wat ik kan.

Gisteren ging de stofzuiger stuk ....tja dus op zoek naar andere en ik heb maar een belangrijke eis en dat is dat er bediening op  de steel zit zodat ik hem aan en uit kan zetten of harder en zachter zonder te bukken, want alleen dan kan ik zelf zuigen en het is gelukt. Samsung heeft een hele mooie, blauw , energiezuinig, zuigkracht hoog en alles op de steel. Hij is ook al in huis nu en erg mooi er zitten heel veel soorten mondstukken bij voor elke vloer een andere kortom huisje kan weer schoon gemaakt worden.
10924699_886604721374301_1465112092255215204_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.