Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28dec/140

Gezellige dag met Lianno en moeders

Vandaag was het de dag om met Lianno de feestdagen te vieren. Vanmorgen vroeg na wat krabben op weg van een groen Lelystad naar witte De Glind. wegen waren perfect schoon, alleen bij het huis daar niet zo maar ok. Thuis gezellig eerst koffie met wat lekkers en toen de dieren doen. Johannes en Lianno hebben hok Snuffie schoongemaakt, later Lianno en ik de degoe bakken.  Lianno heeft ook de daggekko uit zijn hand laten eten. Lianno wilde dat ik een muts en erg lange dikke sjaal breide en zie het resultaat en hij is er erg blij mee.

In de middag kwamen de moeders (oma en Loes) en Loes was niet lekker grieperig, verkouden en zo dus die bleef niet eten, maar kwam wel even hallo zeggen en kopje koffie drinken.  Toen zij naar huis ging gingen wij gourmetten, erg lekker en gezellig en je merkt direct dat Lianno ouder is....eet meer en veel meer geduld en kletst gezellig mee aan tafel.  Na het eten mocht hij nog even op internet en wij ruimden de rest op, Lianno had al afgeruimd.

 

Dan weer terug naar de Glind en moeders reed mee, daar liet Lianno haar het huis zien en toen weer naar Lelystad, moeders thuis afgezet en wij naar huis. Lianno mocht ivm feestdagen later terug dus dat was fijn. Nu aan de koffie en nagenieten van heerlijke dag.  Als bedankje had ik voor ieder een gevuld champagne glas......

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.