Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1dec/146

Bedankt en tot ziens!

Dit is voorlopig het laatste blog, ik heb besloten om een pauze in te lasten en dus voor onbepaalde tijd  te stoppen met elke dag te bloggen. Ik ben een open persoon en zou willen dat ik hier kan uitleggen waarom ik tot dit besluit ben gekomen, maar dat lukt nu niet.
Geen idee hoe lang ik stop  en of ik het wederom op ga pakken dat zal de tijd leren...want het is ook wel een verslaving. Ik weet dat er dagelijks mensen hier lezen en voor hen kan ik alleen zeggen volg me op Facebook daar ben en blijf ik actief.

 

Reacties (6) Trackbacks (0)
 1. Hoop dat het goed met je gaat!!!

 2. Hi Moontje
  Ik ga je missen hoor, maar heb je al een verzoek via FB gestuurd.
  Groetjes
  Germa

 3. Zal je gaan missen, maar respecteer het wel. Dikke kus.

 4. Wat jammer, las je blogs altijd graag, maar we houden contact via Facebook.. X

 5. mocht je blogs graag lezen,maar je gezondheid gaat voor,sterkte

 6. Jammer ik las je blogs altijd, maar ik weet zeker dat je er goed over hebt nagedacht en het besluit wijs genomen is. Ik volg je natuurlijk op Facebook, en we houden zeker contact xx


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.