Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30nov/140

Leuke dag met Lianno

Vandaag vroeg op en na de koffie naar de Glind om Lianno op te halen. Vandaag gaan we een beetje  vieren dat Johannes woensdag jarig is. Dus bij thuiskomst koffie met lekkers, mini bananengebakjes en rolletjes met slagroom.  Daarna doen we gezamenlijk de dieren, Lianno zijn Snuffie ne de degu's en wij de rest.  Lianno vroeg me of ik wat van zijn haar eraf wilde halen, het was ook erg lang geworden en dus gedaan. Lianno koos zelf de lengte en ik  deed braaf wat hij wenste ne daarna weer nap kopie.

Johannes en Lianno hebben kristallen gemaakt....volgende keer kleuren we ze.  Veder genoten van de musjes en koolmeesjes die eten van de zelfgemaakte eetboom. Ook uiteraard spelletje gedaan, wat prijsvragen en de dag vloog om.  Lianno kreeg een mooie koptelefoon voor zijn mobiel en tablet van ons. Deze is draadloos dus hij is er dolblij mee. Hij kan als hij wil er ook mee bellen er zit ook een microfoon in, zelf vond ik dat niet fijn met deze omdat het erg echode, maar hij heeft dat niet gelukkig.

Dan tijd voor eten en op verzoek van Lianno pizza, heerlijk en erg gezellig aan tafel zitten kletsen over van alles. Dan in de auto terug naar de groep, Lianno doodstil omdat hij met zijn koptelefoon op genoot van zijn eigen muziek.  Missen we ook nog een afslag dus 15 minuten langer onderweg. Op de groep gedag gezegd en weer terug naar huis. Daar nog wat koffie en nagenieten. Ook weer even zitten breien, heerlijk ik ben zo blij dat dat weer beetje bij beetje wil. Ik moet wel anders doen dan eerst, maar ja dat lukt dus wel, want ik kan moeilijk niets blijven doen tot alles geneest want die kans is ook erg klein ik zal er wel weer mee moeten gaan leren leven.

Zo einde van de zondag, weekend, week en maand op naar december!

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.