Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29nov/140

Eet boom voor vogels, zo leuk!

Vandaag beetje uitgeslapen en daarna lekker aan de koffie. Dieren verzorgd en Hubby II  de luipaardgekko  is aan het vervellen lijkt echt monstertje nu met dat vel nog los op de kop, zijn lijf is al klaar.

Dan gaan we even naar de Intratuin, ik wil er even uit maar kost zoveel energie, maar we gaan toch en leuke kerstspullen en ook een stok voor in de tuin om vogels te voeren, maar die vind ik veel te duur (22 euro) dus die laat ik maar daar en ik neem wel nieuw vogelvoer mee en dan naar huis. Thuis duikt Johannes de garage in en maakt voor mij zelf een eetboom, echt gaaf. De foto is gemaakt in het donker en daarom onduidelijk maar  je ziet wel wat ik bedoel en nu maar hopen dat de vogels het leuk vinden, de ekster niet want als die erop land buigt de boel door LOL.

We maken samen gebakken krieltjes, verse sla en wortels en als vlees kip cordon blue heerlijk eten bij de tv.. Goed dag is om....nog kopje koffie en dan douchen en bed in. Morgen vroeg dag Lianno komt!
Net half uurtje zitten breien heerlijk! Eindelijk wat doen wat ik leuk vind...nu zien of ik het ook weer kan opbouwen naar langer maar ben al erg blij met dit half uurtje!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.