Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28nov/140

Halve dagen tellen ook….beter iets dan niets

Zo het begint wel saai te worden ik kan niet veel, ben steeds moe, veel pijn en ik zit nu mezelf in de weg, want ik wil eigenlijk van alles doen. Vandaag kwam Sjoerd maar ik  heb hem niet gesproken, was te moe en beroerd en bleef op bed tot een uur of 1. Dan is mijn lijf ook klaar met liggen en krijg ik daar weer last van. Ik draai dus halve dagen, maar ach ja beter een goede halve dag dan niets zeggen we dan maar.

Ik rommel maar rustig aan doe de  dieren, spelletje en zo gat de dag snel voorbij. Verder zit ik op tippelstoel bij pc, mijn arm laat ik dan gestrekt hangen doet die het minste zeer en hoop dat ik de ontsteking in elleboog eens onder controle krijg. Het is nu bijna weekend en dan is het rust en niets hoeven en een dagje Lianno en daar heb ik wel zin in. Van de week gesproken met zijn voogd en even bijgepraat. Lianno ook gesproken en dat was gezellig.

We maken samen even wat avond eten en eten gezellig bij de tv, kachel maar wat hoger want ik blijf het koud hebben ondanks de twee truien. Na een rustig avondje nu dan weer lekker naar de warme douche en bed in. Morgen wil ik er op tijd uit want ik wil er even uit naar de Intratuin en moet er ook heen voor kattenvlees. Eens zien of het gaat lukken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.