Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27nov/140

EMG gehad

Vanmorgen heel vroeg al op  want moest om 8.15 uur in ziekenhuis zijn voor EMG. Was snel aan de beurt en het was zo gedaan. Men plakte wat stikkers en  knijpers op de hand en gaf een stroomstootje in elleboog.  Nu afwachten tot 9 december dan krijgen we alle uitslagen.

Mijn andere arm gilt van de pijn  dus snel wat ingenomen en smeren en hopen dat het afzakt, arm hangt ontspannen langs lijf en is niets mee te doen, als ik niet zat te wachten op monteur Welzorg was ik mijn bed weer ingegaan.
Monteur komt en doet zijn ding, nu van de week kijken of die nu niet meer hobbelt.

Ik doe weinig, wel de dieren speel  af en toe spelletje op pc en verder zit ik gewoon wat. Doe boodschappen  bij AH Voorhof en er is vanavond nog plek dus die komen niet veel alter, mazzel. Levend voer besteld bij de webshop  en die kunnen we morgen ophalen. Apotheek verzoek tot nieuwe pillen gestuurd en zo blijf je wel bezig.

Eten maken en eten bij de tv, nog wat kletsen en dan is het voor mij klaar ik ga douchen en mijn  bed opzoeken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.