Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26nov/140

Infuusdag zonder infuus

Zo ook vandaag redelijk op tijd eruit, moe en veel pijn maar wat is daar nieuw aan. Het wordt me inmiddels wel iets teveel overal doet het zeer en ik kan geen kant op.

Ik probeer zoveel mogelijk de dieren te verzorgen en de rest doet Johannes later na zijn werk. Ik bestel online de  medicijnen voor de komende drie maanden. Doe wat administratie en langzaam begint mijn linker arm weer moeilijk te doen  de dubbele shit is erg pijnlijk en ik krijg de indruk dat de voltaren en ibuprofen minder werken. Tennis arm en golfarm dat is bovenkant en onderkant elleboog en hevige steken brrrrr er zit een flinke ontsteking maar met rust moet dat overgaan. Pech voor mij is dat ik mijn arm overal bij nodig heb  opstaan, naar bed gaan  echt overal omdat ik  natuurlijk gene kracht in de been heb.

Vandaag zou ik eigenlijk infuus hebben, maar die is al gedaan vorige week. Het volgende infuus is dus normaal op 10 december maar ook die is vervroegd en dus nu de 3e en dat is op Johannes zijn verjaardag. Ik leef normaal van infuus naar infuus, maar ben nu even de kluts kwijt qua agenda.

De dag vliegt om het is koud maar goed is ook bijna winter. We eten laat want ik moet eerst even naar tandarts want het nieuwe gebit maakt blaren. Daarna bestellen we eten en bellen we gezellig met Lianno. Nog even wat tv kijken en dan belt Johannes nog even met zijn zus om bij te kletsen. Ik ga douchen en bed in, morgen wederom erg vroeg op.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.