Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25nov/140

Ziekenhuis bezoek

Zo das wel vroeg pffff, koffie en dan hups in de auto, nou ja het is erg koud en we moeten krabben. In het ziekenhuis komt de dokter en te laat, vreemd hoor zelfs als eerste patiënt is het op tijd beginnen dus moeilijk, ik erger me daar echt aan. Als je als patiënt te laat komt o wee, maar zij zelf kunnen niet eens op tijd beginnen.  Goed gesprek en neurologisch onderzoek. Ze wil een MRI maar dat houdt in kleine ruimte en ook nog 30 minuten plat op mijn rug stil liggen zonder beademingshulp. Ik leg uit dat ik het eng vindt en wat het probleem is en dus gaan we nu eerst foto's maken en een EMG laten doen, als dit geen uitsluitsel geeft dan een MRI.  Foto maken kan direct en donderdag een EMG en vervolgens dinsdag 9 december de uitslagen.

Als we thuis komen is Sjoerd   er ook, hij zou later beginnen maar was nog steeds eerder dan wij. Samen kop koffie en daarna ging Johannes aan het werk.

De post brengt mijn nieuwe winterjas, na 10 jaar mag dat wel een keer denk ik....deze is lekker warm en hopelijk warm genoeg.
Op Facebook zie ik filmpje over een hulpmiddel om je sokken aan te doen, hmmm ziet er goed uit. Ik heb al een soort plastic zak waar je sok omheen doet je voet inwerkt en dan de zak aan een koordje eruit trekt, maar dat werkt voor geen meter, maar dit is anders dus besteld en kijken of dit lukt.

1925994_857199800981460_5896277507639179174_o

 

 

 

 

 

 

 

 

In de middag komt de monteur van beademingsapparaat en die kijkt hem helemaal na alles in orde en dus na een half uur is hij weer weg. Dieren verzorgd, spelletje gedaan en wat prijsvragen. Dan eten maken en eten bij de tv. en vervolgens  douchen en bed in ben erg moe en alles doet zeer.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.