Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24nov/140

Rustige maandag.

 

In de ochtend rustig aan  en de dagelijkse zaken prijsvragen, spelletjes en dieren. Ik ben erg moe van het weekend, maar dat geeft niet het was leuk en helaas ok leuke dingen kosten veel energie. Vandaag rustig aan morgen heel vroeg op en naar neuroloog.

Ik vind het maar koud overal, in de nacht gebruik ik naast dekbed ook nu slaapzak das  warmer. Dat koud voelen komt ook door vermoeidheid en pijn.

Er komt leuk mailtje....ik vraag me af  wat voor een boekje dit zal zijn best wel prijzig.....
Van harte gefeliciteerd! U bent een van de winnaars van de Kerstactie op peterlanghout.nl. Door het oranje cadeau met de unieke cadeaucode in te vullen, heeft u een gratis notitieboekje t.w.v. € 23,- gewonnen

In de avond belt Twil en we kletsen gezellig bij en dan si de avond ook zo goed als om en ga ik douchen en bedje opzoeken, morgen gaat om half 7 de wekker.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.