Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23nov/140

Heerlijk dagje met Inge, Gerben en kleine Feline

Vanmorgen op rijd op dieren verzorgd en aan de koffie. Al snel kwamen Inge, Gerben en kleine Feline. Kleine Feline is al heel veel gegroeid sinds het laatst dat we haar zagen. Koffie met heerlijk gebal dat we van Sjoerd en Dien meekregen. Johannes kreeg een grote doos met chocolade en ik een bos mooie gekleurde rozen voor onze verjaardag. zij kregen van ons nog wat eurotjes op de rekening, dat kwam nu pas omdat ik nog het rekeningnummer moest  checken. Voor Feline had ik leuk kerst setje gekocht rood jurkje met rendier en  onderkleding in kerstsfeer, foto volgt met kerst. In ieder geval vonden Inge en Gerben het erg leuk.  Feline brabbelt er heerlijk op los zo lief om te horen, houdt zichzelf prima bezig en er waren heel veel nieuwe dingen en dus prikkels voor de kleine.  In de middag wilde Feline niet slapen dus bleef ze gezellig meekijken naar de F1. Daarna lekker eten besteld en gegeten uiteraard gezellig zitten kletsen en de nieuwe bakken bewonderd.  Dan mag Feline fruithapje en ik had er eentje gehaald en nog nooit nam ze zoveel deze viel in de smaak, leuk hoor hap naar hap. Ook stukje brood at ze zelf. Na het eten kreeg ze nog een voeding en tegen 9 uur gingen ze weer rijden  op weg naar huis. Ik vond het super gezellig en blij jullie weer gezien te hebben. Nog wat opgeruimd en na genoten en dan douchen en bed in. Hier nog wat leuke foto's en een klein filmpje omdat Feline wat wilde vertellen aan iedereen.......

 

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.