Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22nov/140

Gezellig dagje Sjoerd en Dien (DHL komt dan toch nog na 3 dagen wachten pfff)

Vandaag op tijd op want tja derde dag  derde kans dus DHL zal wel komen. Drie keer scheepsrecht toch? Nou ik kijken met de track en trace code niets..........pakje onbekend.  Bellen naar DHL 1 euro per gesprek en je normale kosten pfff en dan hoor je alleen nu niet beschikbaar. Bedrijf maar gebeld om 11 uur hoe of wat maar die baalt net als wij, DHL bezorgd tot 13 uur in deze wijk en dus besluit ik te wachten en gaat Johannes alvast alleen naar Sjoerd. Bij Sjoerd zouden we zijn nieuwe pc instaleren.  Ondertussen speel ik maar wat en dan belt Johannes en nog niets geweest dus ik zeg haal; me maar op, ben klaar ermee DHL bekijkt het maar. Dan net voor Johannes komt staat toch DHL voor de deur. Niet te geloven  had er donderdag al moeten zijn, maar goed het is er. Het pakje bevat een nieuw oortje voor de mobiel voor Johannes, verjaardag cadeau.  Door al dit gedonder van DHL was de verassing nu al naar de piep, maar goed Johannes is er erg blij mee en het is nog beetje vroeg maar ja  maakt ook niet uit toch?  Dan komt ook de andere pakketdienst met de koffie fijn en dan si Johannes er en gaan we samen terug naar Sjoerd en Dien.

Dien heeft appeltaart en pompoentaart gemaakt, die laatste is superlekker! Heerlijke koffie, vers geperste jus d'orange en ondertussen druk met alles instaleren en activeren. Lotte de dochter van Sjoerd belt nog even en later nog even op Skype erg gezellig zo met zijn allen. Dien maakt soep en zelfgemaakte loempia erg lekker allemaal en het is gewoon erg gezellig zo. Belle hun lieve viervoeter ligt er gezellig en als het wat kouder wordt gaat de open haard ook sfeervol aan.  Kortom de tijd vliegt om en alles draait en werkt en wij gaan naar huis. Dien en Sjoerd bedankt voor deze heerlijke middag.  Kijk de foto maar kachel aan, Belle op de bank en een heerlijke loempia.

Thuis nog even koffie en de pakjes opruimen en uiteraard test Johannes zijn nieuwe oortje en die bevalt super goed. Even wat rommelen op pc en dan nu douchen en bed in, morgen komen Inge, Gerben en Feline. Feline is alweer ruim 7 maanden ik kijk erna uit!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.