Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21nov/140

DHL gezeik alweer……………

Vanmorgen er weer vroeg uit Sjoerd komt en  net als gisteren verwacht ik DHL.  Johannes heeft het druk en werkt thuis. Ik verzorg de dieren en rommel zoals elke dag  spelletje, prijsvragen. Ondertussen haalt Johannes de bestelling op  van de webshop, die zit hier zelfs in de wijk.  Ik was al tijdje op zoek naar nieuwe slangen voor het watersproeisysteem en niemand heeft ze en toen vond ik Dierenspeciaalzaak Bert hier in de wijk notabene en die heeft ze dus gewoon.  Verder even flink surfen want ik heb ook een nieuwe HDMI kabel nodig, even voorraad koffie besteld en ook nieuwe zeefjes voor in de gootsteen en dat laatste is raar  dat ik niet alleen het rubber kan aanschaffen maar ok het is zo.  Lekker  geshopt dus. De AH brengt de boodschappen en  dan si de dag ook weer zo goed als om. Ik maak lekker spruitjes en dan na het eten komt Judith onze kapster. heerlijk beide kort koppie.

In de avond  sluit Johannes de boel weer aan en werkt het sproeisysteem ook weer in de nieuwe bakken, maar dat gaat niet zonder tegenslag want bij het sluiten van de deur grote bak breekt er spontaan hoek van de ruit af. Vloeken en niet snappen hoe dit nou kon gebeuren dit is ons nog nooit gebeurt. balend  halen we de deuren eruit en lijmen de boel en met plakband stevig maken en dan maar mailen om ene nieuwe glazen deur te gaan bestellen. Wat een kater zeg ik baal zo we zijn zo zuinig en voorzichtig op onze bakken  bah bah hopen dat het qua kosten mee gaat vallen.  Nou na dit gebeuren beide nergens zin en balend nog wat op de bank gezeten.

Nog even gebeld met de webshop waarom ik voor de tweede dag op rij voor jan met de korte naam heb zitten wachten...bla bla er si wat mis gegaan. Hallo dat hadden we al door na wat praten en  het bedrijf met DHL heeft gebeld wordt ons verzekerd dat ze morgen dan echt gaan komen. Das balen want nu moet ik thuis blijven en gaat Johannes dus maar alleen naar Sjoerd in het begin om de pc te doen  en ikz al op de DHL gaan zitten wachten.  Baal zo van de geprivatiseerde post er verdwijnt steeds vaker gewone  post bij Postnl en  je kan klagen tot je ons weegt maar als het niet aangetekend is verstuurd doen ze niets........je kan toch moeilijk elke kaart aangetekend versturen, zouden ze wel willen  lekker vet geld verdienen.  Dan de pakketdiensten DPD Postnl, DHL allemaal verschillende en DHL is echt zwaar shit! DPD is echt de beste, netjes duidelijk en betaalbar. Niet zo lang geleden ook al gezeik met DHL gehad toen was er een Wii verdwenen  en na half jaar bleek de bezorger hem thuis te hebben maar ondertussen had ik hoop gedoe over rekening  en er ook echt een te krijgen en nu  lijkt het weer  die kant op te gaan.........pakje is nu onderweg maar ik geloof er weinig van, maar we zullen het morgen wel zien in ieder geval bestel ik niets meer bij bedrijven die leveren via DHL heb er nu wel schoon genoeg van die  onvriendelijk slechte dienst. wederom 2 dagen nutteloos zitten wachten op bezorger........nu maar douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.