Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19nov/140

Een geweldige avond in de Agora!

Vandaag vroeg op en het begon na de koffie met een bezoek van verpleegkundige centrum Thuis Beademing, controle en alles is prima in orde. Wel nog even gemopperd op het makkelijke  gedrag van hun en leverancier over spullen want dat kost geld en  sorry kan mij weinig schelen wie dat betaald, maar ik vind het verspilling en werk niet mee. Kalkaanslag bv in een potje voor bevochtiging lossen zij op door gewoon een nieuwe te leveren...euh hallo 150 euro  kost die zooi en sorry kalk heeft hier nergens invloed op ik gooi hem wel een keer vol met azijn en dan goed uitspoelen er zit geen element is alleen  bakje van pvc. Nou voor het eerst kreeg ik gelijk, Halleluja. Ik heb al vaker gemopperd dat ik allen spullen vraag als ik ze nodig heb en zolang mijn gezondheid  goed is en alles werkt is dat ook genoeg en vind ik het onzin om aan termijnen te voldoen die nergens op slaan in mijn geval. Goed verder gezellig en goed gesprek.

Dan pauze en wat eten douchen en klaar maken voor mijn infuus. Het lukte weer niet in ene keer  en daar baal ik dan van want die bloedvaten van mij zijn drama. Maar goed verder liep alles vlot en snel. Ik viel  in slaap tijdens infuus en werd wakker met eten, heerlijk en gezellig en om 18.15 uur waren we klaar, mooi op tijd.

Dan komt om 19.15 uur de taxi op nar Agora Theater voor het benefiet concert met Amira en Paul Pots. De familie Koenders organiseert en presenteert het. Het is een geweldige avond ook Puk de Boer een meisje van 14 jaar treed op en speelt zo mooi viool dat je er kippenvel van krijgt. Ook Popkoor Expression treed op en zingt 4 hele mooie nummers. Uiteraard Paul Pots en Amira geweldig en alles voor de kinderen die  straks kunnen spelen in zuid Afrika. Er is nog een veiling  en de familie Koenders krijgt een mooi beeldje aangeboden voor hun inzet! Als topper treed Amira ook op met haar moeder, vader en broertje zo geweldig zo'n muzikale familie. Moeder speelt zo mooi blokfluit! In de pauze een heerlijk Afrikaanse amuse buffet, super lekker!  Kortom het is een heerlijke avond en ben erg blij dat ik erbij was, veel bekenden gezien en ook eindelijk eens even rustig staan praten met Ron Lief. Dan met de taxi naar huis. Moe voldaan en nagenietend ben ik compleet op en even bijkomen thuis met koffie en wat pijnstillers en dan douchen en bed in. hieronder wat foto's slechte kwaliteit maar voor een indruk prima. De eerste door ander iemand gemaakt.

     20141119_222603

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.