Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18nov/140

Begroting Lelystad is rond

Vandaag vroeg op en Sjoerd kwam, lekker aan de koffie en daarna gingen beide mannen aan het werk. Dieren verzorgd en spelletje gedaan. Ik doe rustig aan vandaag heb morgen alle energie nodig die ik kan vinden.

De avond staat in teken van de gemeenteraad, begroting wordt behandeld, het begint om 1600 uur en duurt tot 22.00 uur. Hij is aangenomen, Leefbaar Lelystad stemde tegen samen met vele andere uit de oppositie. De amendementen waren er in overvloed 34 stuks en er werden er 8 aangenomen en van de 14 moties overleefde er maar 3.  Gelukkig blijft buslijn Atolwijk bestaan en ook Gehandicapten Overleg Lelystad  krijgt minder maar teveel om de oren. Goed de bezuinigingen  zijn er veel en we gaan het allemaal beleven.
Hierna direct douchen en naar bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.