Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17nov/140

Interresante avond bijeenkomst Beweging in Lelystad

Vandaag op tijd uit mijn bed, het is weer maandag en het weekend was elke avond laat maar wel erg gezellig. Ben nu wel nog half gaar maar ok daar komen we wel over heen. Het belangrijkste is dat ik me nek aardig onder controle heb mits ik maar  ibuprofen gebruik.  In de ochtend luister ik naar de Radio in de herhaling want daar is interview  met Wouter ivm onze bijeenkomst "Beweging in Lelystad".  Ik verzorg de dieren, rommel op de pc en doe mijn dingetjes. Wouter komt langs en we zetten de laatste puntjes op de i.  Kuifje die altijd zo bang is voor vreemde is aan het veranderen hij zit vandaag heerlijk bij wouter op schoot.

Als wouter weer gaat is er nog even, dus eten en dan op naar de Hanzeborg, samen met Johannes bereiden we de boel voor. Ik film de hele avond. Het is niet heel druk maar wel een interessante avond. Is ook logisch want men is nu druk met de begroting en er is dus p hetzelfde moment een  laatste moment van overleg in stadhuis.  Het was verder gezellig even staan na kletsen met Neeske en wouter en dan op naar huis. Het is al bijna 2200 uur als we tuis zijn. Moe en voldaan even genieten van kopje koffie en dan douchen en bed in.  Net voor we naar bed gaan begint Pauw en hoor ik dat Ben Oude Nijhuis is overleden. Ben Oude Nijhuis rust zacht daar waar je nu bent is het beter Je bent een held dat je zo voor je eigen recht op kwam! Gecondoleerd voor alle nabestaanden en betrokkenen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.