Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15nov/140

Heerlijk avondje bij de buren

Heerlijk lang op bed gelegen samen, het was gisteren erg leuk en ook laat, maar we hebben super genoten. Uiteraard de intocht van Sinterklaas gekeken op tv.  Dan hoor je 90 arrestaties gefeliciteerd Nederland het is gelukt om een kinderfeest door een openlijke brede discussie te vernielen! Mijn hart brak toen ik de huilende kinderen zag, schreeuwende volwassene ...doe toch normaal je schreeuwt tegen kinderen die niet eens weten wat je zegt! Nou ja het is gebeurt en Sinterklaasfeest zal nooit meer zijn wat het was.

Vandaag rustig aan wat rommelen in huis, prijsvragen, spelletje en dieren doen.  Morgen is het de 16 november dus het spookt weer in mijn hoofd. Het is de sterfdag van Johannes zijn moeder. Maar het wordt nu wel minder.  Johannes haalt nog even een mooie bos bloemen voor de buurtjes want daar gaan we op de koffie. Dan eten we nog even wat en gaan we naar de buurtjes Olga en Hans. Het is super gezellig en we hebben lol, lekkere koffie met gebak, goede gesprekken en je kan met die twee echt over alles praten zo  super en dan si de avond ook zo om. We gingen pas rond half 2 naar huis. Is voor mij niet zo slim en we praten nog na thuis en dus liggen we pas tegen half 4 in bed.
Het was een heerlijk avondje en ik hoop er nog meer te mogen beleven met deze twee lieve sociale mensen!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.