Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14nov/140

Heerlijk dagje eindigd met Acda en de Munnik

Vanmorgen vroeg op Sjoerd is er. Sjoerd en ik drinken koffie ne we gaan volgend weekend zijn pc doen. Rustig aan de koffie en dieren verzorgen. Vandaag zaten alle drie de Tokkeh Gekko's  vol in zicht zo mooi. Straks een foto onderaan het bericht.  De AH kwam en alles weer in huis gezellig even met René staan praten over de nieuwe bakken en dat is leuk want hij heeft zelf ook reptielen. Spelletje gedaan en prijsvragen.  De dag gaat snel en ik heb nog doosje Tover ijs staan dat ik kreeg, nu maar eens gebruikt melk in de kom poeder mixen en smaak toevoegen, uiteraard koffie smaak en  in de vriezer. Vanavond eens proeven.

Elisabeth komt en we eten gezellig patat en kletsen bij, tijdje elkaar niet gezien. we hebben lol en ik ben erg blij dat ze er weer eens is. Na het eten gaan we naar het agora theater voor het afscheidsconcert van Acda en de Munnik. Het is druk en ik zie veel bekende mensen zoals Andres en zijn vrouw.....leuk mijn favoriete AH familie. Het is een mooie avond ik zit op rij 10 en Johannes en Elisabeth zitten vooraan. Heerlijk genoten van de muziek. Mij lukte het niet om een mooie foto te maken door het licht, maar Elisabeth wel en die zet ik er zo onderaan.  na concert terug naar huis waar de Tokkeh Gekko eindelijk de trap ontdekt heeft en erop ligt, gelukkig want dat was de bedoeling.  We drinken wat en proeven dat tover ijs, beide vinden het erg machtig , maar ik vind het heerlijk. Het is machtig omdat ik volle melk heb gebruikt volgende keer maar half volle eens proberen.  Dan is het al laat en gaat Elisabeth naar huis ze  laat horen als ze er veilig is en dan gaan wij ook naar bed. Het was een geweldige avond, maar ik ben doodop en heb heel veel pijn, maar dat is mijn keuze geweest nu en in bed lig ik dan onder dekbed en slaapzak heb het zo koud.......dat komt door te moe zijn en teveel pijn maar ik val uiteindelijk  in slaap.

Nu nog wat foto's van  het tover ijs, de Tokkeh Gekko's en  Acda en de Munnik

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.