Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13nov/140

Crowdfunding is leuk!

Vandaag de hele morgen op bed en toen ik eruit kwam douchen en aan de koffie en ontbijt. Ik heb slecht geslapen en had het heel koud vannacht brrr maar goed komt wel weer goed we gaan maar weer rustig de dag beginnen.  Ik doe de dieren want dat is mijn taak en  uiteraard spelletje en prijsvragen.  Even online de boodschappen doen bij de lokale AH en die komen dan morgen weer.

Ik heb van Twil voor mijn verjaardag een cadeaukaart gekregen heel origineel die kon ik gebruiken om een project te helpen door middel van crowdfunding en nu heb ik een leuk project gevonden. Het is geworden balkonton, een speciale ton waarin de kruiden kweekt en je eigen groenafval in verwerkt. Dit kan overal en is leuk en slim zelfs in de stad je eigen kruidentuintje. Klik hier en kijk er maar eens naar....echt super origineel.

Wie weet schaf ik er zelf nog wel eens een aan voor in de tuin, het is gewoon leuk ding.

In de avond wat gerommeld en wat tv en nu op tijd het bed in. Morgen is het eindelijk zover  dan gaan we naar concert Acda en de Munnik in theater. Echt zin in!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.