Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12nov/140

Infuus

Vandaag wat later op en dan lekker warme douche en ontbijtje eten met uiteraard heerlijke koffie. IK doe de dieren en rommel rustig in huis op de pc tot het tijd is voor infuus. Door file wat later maar maakt niet uit. Het prikken is in twee keer raak, weer een nieuwe plek rechter onderarm. Tijdens infuus moest ik natuurlijk nodig naar de wc en ook dat lukte, helemaal blij. verder liep het allemaal goed en snel en het eten was weer heerlijk. Nu gaan de infusen schuiven dus ipv over twee weken heb ik volgende week infuus. En dan twee weken niet en dan weer twee achter elkaar. Maar goed dat is  soms nodig en komt ook omdat ik geen vervanger wil doordat ik zo moeilijk te prikken ben en deze verpleegkundige heb ik al bijna 8 jaar dus die kent mij nu echt wel.

na het infuus hou ik me meestal rustig en doe niet veel, dit keer zijn Johannes en ik samen hard aan de slag gegaan om de nieuwe site van Leefbaar Lelystad online te zetten, ik ben blij dat hij nu draait we hebben er hard aan gewerkt en hij is erg mooi geworden. Kijk zelf maar eens Leefbaar Lelystad
Het was al na 2300 uur toen die online stond en goed draaide......dus dan snel douchen en bed in doodmoe maar tevreden.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.