Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11nov/140

Sint Maarten 2014 leuk!

Vandaag op tijd op Sjoerd komt en Johannes is al vroeg naar Amsterdam vertrokken.  Sjoerd en ik drinken koffie en kletsen wat bij en dan maakt hij de boel schoon. Ik rommel wat  op pc prijsvragen, mail, spelletje en doe de dieren. Ben erg blij en trots op onze nieuwe bakken nu nog de daggekko's  krijgen. maar daar wordt aan gewerkt ze zijn besteld.......geduld is schone zaak.

Ik lees weer wat in de studieboeken,  maar niet te lang moet aan mijn nek denken. De dag gaat snel en in de middag komt buuf Olga buurten hele gezellig en we kletsen gezellig bij.

Het is 11 november en dus sint Maarten en vorig jaar en het haar ervoor niemand aan de deur, maar dit jaar toch weer lekkers gekocht en  hoe leuk is het dan als er 4 keer een groepje voor de deur staat en ook nog nieuwe liedjes gehoord. Een jongetje zei o dit zijn twee rolletjes mentors en ik antwoorde op een been kan niemand lopen en hij liep naar zijn moeder en vertelde het haar en  zegt er heel leuk achter ik kan toch ook hinkelen op één been. Een meisje lust geen mentos en geeft ze terug ook  apart maar wel eerlijk, helaas had ik niets anders. Ik vond het weer leuk en hoop volgens jaar weer kinderen aan de deur te krijgen.

Vandaag kreeg ik nog wel wel win mail ik heb namelijk het bordspel Wie is de mol gewonnen, ik vind dat programma niets maar ben wel benieuwd naar het spel.
We kijken wat tv, luister naar gemeenteraad en dan si de avond om bed tijd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.