Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9nov/140

Ik voel me oud

Vandaag is het weer lang op bed en veel rust. De zon schijnt heerlijk en ik rommel rustig wat aan.  Ik heb wat telefoontjes ivm Leefbaar Lelystad, gezellig.  Ik draai een was en ik speel mijn spelletje en doe wat prijsvragen.

Ik geniet van de nieuwe bakken ze zijn erg mooi en ik tel af naar de dag dat de Deggekko's gaan komen eind november.....maar nu is de bak ook mooi met de bloeiende orchideeën.

Verder maken we verse broodjes en soep als avondeten. Mijn nek speelt vandaag weer op  en goed ook, snap er weinig van doe niet veel  doe niets bijzonders ik zit lig en hang.

morgen is het de dag van de mantelzorger en ook de dag van de Nationale herdenking MH17, waarom men dit zo plant geen idee, maar al 17 jaar lang is dit de dag van de mantelzorger en nu valt die in de schaduw van gruwelijke gebeuren........ ik zal op de tv de dienst gaan kijken en ook stil staan bij  de mantelzorgers.

In de avond nieuwe serie gekeken bij Veronica The last ship, spannende serie. Dan douchen en bedtijd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.