Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8nov/140

Zonnige zaterdag

Vanmorgen beetje uitgeslapen, maar niet erg laat want de AH kwam boodschappen brengen.  Samen met Johannes de boel opgeruimd en een brunch gegeten.

De bak van de luipaardgekko schoongemaakt, ook het aquarium heeft Johannes gedaan ziet er weer erg netjes uit. Ik was niet echt lekker nek speelt weer een dag op dus ik zit wat in de relaxstoel en kijk tv. Tante Loes belt en we kletsen gezellig even bij. Johannes gaat nog even naar de Praxis voor spullen. Als hij thuis is help ik hem de  bamboetrap af te sluiten met schuim, zo kunnen de diertjes er dus niet meer in, maar daar hebben we dan ook andere plekjes voor, want in de trap zitten gevaarlijke spijkers. Dat was zo gedaan.

Verder spelletjes gedaan, prijsvragen en gewoon de dagelijkse dingen zoals de dieren  verzorgd, de orchideeën gesproeid en zo gaat de dag zo om. In de avond kijken we lekker wat tv en eten we een vers gebakken croissantje heerlijk.
nu dag om en lekker douchen en bed in. Hopen dat morgen weer iets beter gaat met de nek het gaat op en af en geen idee wat ik dan juist fout doe, maar het zal wel iets zijn. Ik merk wel dat je nek belast wordt in bijna alles wat ik zou willen doen en dus voel ik me nu echt  niet prettig 44 jaar en een lijf van 90 jarige, maar ja zal wel weer oplossing voor gaan komen en anders leren we er wel mee leven.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.