Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7nov/140

Herfst, koud, nat en grijs!

Vandaag op tijd uit mijn bed, Sjoerd komt. Gezellig aan de koffie en uiteraard maakt hij alles schoon en neemt de post mee voor de bus. Ik rommel wat op de pc, draai een was, ruim de vaatwasser in en later weer uit. Verzorg de dieren, zo mooi de nieuwe bakken.

Doe wat prijsvragen, spelletje en probeer wat te lezen in de studieboeken.  In de middag wat rust in relaxstoel, echt oud lijf met  een 44 jarige geest....ik wil hele veel maar  er kan maar heel weinig. Mijn nieuwe gebit heeft 2 flinke drukplekken dus is weer even uit en kijken of ik volgende week kan alten bijwerken na het infuus, want de week erna ben ik als het lukt naar Amira en Paul Pots en hij werkt alleen woensdagavond, gelukkig is mijn tijdelijke prima.

het is koud, nat en grijs de herfst is er nu echt. Twil belt om te zien hoe het gaat, ik zou gisteren eigenlijk dagje naar haar toe gaan in Hoenderloo. maar dat gaat even niet nu. Ik maak lekker Tzatziki salade met gyros en dat smaakt goed. Kijk naar de tv en  colegetour mat Anouk, mooi mens!  Nieuwsuur en Pauw en dan is alles weer klaar douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.