Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6nov/140

Saai of niet? GOED GEDAAN VRIENDIN!

Vandaag wat langer op bed gelegen, de hele ochtend. Rust doet goed blijkbar. Gelukkig zijn de bijwerkingen van de griepprik langzaam weer vertrokken, alleen nog jeukende plek op de prikplek.  Ik doe rustig aan mijn nek doet nog zeer en bepaalde dingen moet ik nu even niet doen. Dus niet lang op tablet of pc, boek lezen kortom je nek is toch wel een centrum van je doen en alten.

Dieren verzorgd en oud papier opgeruimd. Nienke gebeld en bij zitten kletsen. Kreeg leuke post van tante Miek en Twil vanuit Hoenderloo. Tante Cockey belde maar ik belde pas later terug en jammer want ze was van plan naar Lelystad te rijden en ik belde einde middag dus toen lukte dat niet meer, volgende keer beter. wel gezellig bij zitten kletsen. Toen eten gemaakt  en nog wat tv gekeken in de avond.

Mijn leven is een beetje saai momenteel, maar komt wel weer goed en toch kreeg ik via de mail het volgende....dat deed me goed, bedankt!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.