Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5nov/140

Eindelijk mijn gebit

Vandaag begonnen met extra bedrust, dus de ochtend was zo om. Warme douche en aan brunch. De  prikplek van de griepprik slinkt weer gelukkig en niet meer vuurrood. Ook minder rillingen n geen gloeiend hoofd meer. Tja griepprik voorkomt maar niet zonder wat nare bijwerkingen de eerste dagen.  In de middag wat dingen gerommeld op de pc, spelletje paar prijsvragen.

Nienke belde en zitten kletsen, maar werd onderbroken omdat de mentor van Lianno belde en goed gesprek gehad en erg leuk. Gelukkig veel goede berichten over Lianno. Daarna nog hele even Wouter aan de telefoon gehad.  Toen nog even de dieren verzorgd en oud papier opgeruimd. Rustig aan en voorzichtig dingen doen.  Dan is het tijd om mijn gebit te halen, eindelijk een definitief gebit, ik begon hiermee op 19 juni 2013 toen ging boven gebit eruit en met dit gebit kan ik weer jaren voort. Het is mooi en zit goed, slis nu wel tijdelijk maar dat wordt snel minder (hoop ik) verder zit het ok.

Weer thuis eten gemaakt en gegeten, wat tv gekeken en uiteraard Pauw  geluisterd met Heleen Dupuis (VVD) tjonge jonge wat een gesprek zeg ongelofelijk wordt tijd dat zij zelf eens een maandje zich laat verzorgen in een tehuis met twee gouden keurmerken pfffff  ik denk meteen weer terug aan mijn verblijf in verzorgingshuis..........en ik was er maar 3 weken en had alles in mijn hoofd op orde en tegen mij kan ze dus niet zeggen dat ik dement ben en dingen verkeerd zie. Het is  echt erg teveel bezuinigingen, te weinig personeel en teveel winsten op hun bankrekening voor managers denk ik. Nu snel douchen en bed in.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.