Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4nov/140

Slechte dag

Vandaag wel op tijd uit mijn bed Sjoerd kwam. Samen koffie gedronken en ik heb zijn mobiel even bijgewerkt. Ik rommel verder wat op pc, mail lezen, spelletje en wat prijsvragen. Tevens wat in huisje doen was en dieren.  Ik heb vandaag ook last van de griepprik die ik gisteren kreeg, er zit een knalrode zwelling maar dat is normaal en ik voel me niet echt fit, moe niet lekker en  gloeiend hoofd. Ik zit merendeel van de dag in relaxstoel en doe niets, kijk wat tv .

De post brengt brief van Welzorg  een herinnering van rekening die ik niet betaald zou hebben.....na wat puzzelwerk kom ik erachter dat er opeens ander fractuurnummer is vermeld en verkeerde datum en verwijzend naar een eerdere brief die ik nooit heb gehad. Dus ik bel ze ne meld direct dat dit allemaal vreemd is maar wel betaald, al in juli. Dit gesprek loopt direct al helemaal verkeerd en ik schiet uit mijn slof en  hoor dan ook nog dat er incasso komt en mijn spullen weggehaald kunnen worden...en ik denk je doet maar kan toch aantonen dat jullie fout zijn en  de discussie loopt op en men wil dat ik het bewijs en aangetekend opstuur...niet dus en  ze hangen op omdat ik niet  sociaal wil zijn zoals hij zegt, mij best. Johannes belt ze terug en  dan  scan ik toch maar alles in en mail het ze......en niet veel alter krijg ik mail met de tekst nu heb ik het teruggevonden... excuses voor het ongemak...ja fijn ......volgende keer graag juiste bonnen gebruiken en niet direct gaan lopen dreigen want dat flip ik echt zeker na al het gezeik van de afgelopen 4 jaar. Service is probleem en nu zoals blijkt ook administratie. Fijn is weer anders. Maar goed mijn reactie was ook niet netjes maar ik baal erg van die nek en kan geen kant op en tja indirect is Welzorg daar debet aan omdat zij steeds maar deden alsof ik niet kon rijden in de stoel en nooit serieus hadden gekeken naar de stoel en  dat bleek na veel klachten en er wel gekeken werd en meteen  mijn gelijk werd aangegeven, maar toen was de ellende al gebeurt. Niettemin ha dik beter met verstand kunnen reageren ipv de emotie maar  pech gehad is gebeurt.  Ik maak eten en we eten bij de tv. Dan douchen om wat energie op te doen en vervolgens  bij de pc zitten kijken naar de gemeenteraad over begroting...veel protest en logisch met zoveel bezuinigingen. Nu snel bed in .......nog even stukje Pauw gekeken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.