Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3nov/140

HA stuurt me door naar neuroloog

Vandaag wat blijven liggen, ben moe en heb echt meer pijn dan ik zou willen, nek hoofd. Ik wordt er knap geïrriteerd door, kan niet  achter de pc zitten lang, tv kijken si lastig, lezen  is al helemaal probleem...je nek is echt een plek waar je beter geen last van kan hebben.

Ik rommel wat in huis was doen, dieren verzorgen en gewoon rustig aan  wat achter pc, spelletje en ik kijk wat tv. verder zit ik gewoon te zitten. Ik heb weer telefoongesprek met wouter even bijpraten.

In de middag naar de HA en dat was wel gezellig en goed gesprek, ben blij met mijn HA ook al zit die niet in mijn wijk. Goed probleem uitgelegd en ze heeft de nek onderzocht, te strak te gespannen en zij wil dat ik naar neuroloog ga alvorens we er iets aan gaan doen, ze denkt aan Whiplash achtige  klachten...........en wil nu toch echt wel dat ik naar neuroloog ga voor scan en beter onderzoek. Dit speelt natuurlijk al even vanaf maart dit jaar toen ik naar de begrafenis van Ria haar moeder ging en met de elektrische rolstoel en dat ging mis de stoel kiepte en gelukkig kwam ik er niet onder door snel handelen van mensen die erbij waren. Maar mijn nek kreeg een flinke dreun. De pijn is inmiddels erg hevig en ik wordt er misselijk van. als de steken hevig zijn heb ik moeite met kijken, wordt wazig, tintelingen in vingers kortom nu hoogste tijd om in te grijpen. Meteen toen we thuis waren ziekenhuis gebeld en ik kan de 25e terecht.

Dan bijkomen en een beslissing neen om het rustig aan te gaan doen en dus moet ik afspraken gaan afzeggen als eerste Twil helaas geen dagje in de bossen in Hoenderloo. Ook de verjaardag van  Lisa zal ik overslaan. Ik heb half november paar uitjes die al langer staan zoals concert Acda en Munnik tja dat is de laatste kans daarna stoppen ze.......en concert Paul Pots met Amira en ook dat wil ik niet missen, maar we gaan zien hoe het dan gaat. Ik ga het per dag zien en meer rusten  en kijken of dat helpt.

Ik maak eten en we eten bij de tv en ik ga op tijd naar bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.