Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2nov/140

Gezellige dag met Lianno

Vanmorgen vroeg op en na de koffie op weg naar de Glind om Lianno op te halen. Dan weer samen kletsend naar Lelystad.  Het is een klein uurtje rijden. Thuis gekomen maken we samen tosti's en genieten daar van. We spelen allemaal spelletje en Lianno wil graag de set kristallen maken meenemen naar  zijn groep en dat mag.  Lianno vind de nieuwe bakken erg mooi en helpt mee de dieren te verzorgen.

We kijken samen naar een film die Lianno uitkiest, The spy next door erg leuke film.

We kijken naar onze nieuwe homepagina en zijn eigen pagina en hij vind het super. Dan eten we gezellig en is het weer tijd om terug te gaan. Daar aangekomen zijn de andere bezig broodjes te bakken op een kampvuur en Lianno schuift gezellig aan en wij gaan weer naar huis. Ik ben dood moe heb veel pijn  en last van nek en hoofd, misselijk maar heb  het stil gehouden want Lianno hoeft dat niet te merken, morgen HA en dan zien we wel weer. Thuis nog even koffie en gewoon rustig zitten  bij de tv douchen en vroeg mijn bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.