Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1nov/140

Winterbanden

Vandaag beetje uitgeslapen......niet lang want we hadden afspraak bij PTC Flevobanden om de winterbanden eronder te laten zetten, wel vreemd hoor 20 graden en wij nemen winterbanden.  Daarna naar huis en lunchen en rustig alles weer aan kant maken, oude bakken moeten de garage in en  gelukkig komt Sjoerd even gezellig helpen. Het was een hele klus maar snel en goed geklaard dankzij een goede voorbereiding. Kringloop haalt de oude bakken op en dan heb ik ook weer ruimte in de garage.

Ik loop nu met pols in verband voor steun en dat onderdrukt de pijn in de polsen. Mijn hoofd is en blijft pijnlijk, hopelijk heeft de HA maandag een idee hoe of wat. Verder wat gerommeld in huis en speeltje gespeeld en prijsvragen gedaan.
Eind van de middag was alles weer aan kant en toen nog even de kikkerbak nieuwe planten geven en schoon water  en die ziet er nu ook weer heel mooi uit. alle bakken weer tip top. Genieten van onze mooie dieren nu.

In de avond tv gekeken en ik ga vroeg  douchen en zo ook bed in be moe, die pijn in nek  en hoofd vreet bergen energie blijkbaar.


Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.