Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30okt/140

Nieuwe wekker….brandalarm

Vanmorgen schrokken we wakker om 6.45 uur door ons brandalarm, lege batterij. Fijn geen brand maar wat een herrie niet fijn wakker worden. Johannes heeft direct alle batterijen vervangen, we hebben drie van die dingen in huis. Daarna aan de koffie en vervolgens is Johannes naar Amsterdam gegaan.

Ik deed de administratie, boodschappen  bij AH Voorhof online en die koen vanavond al, was een gaatje dus mooi. Verder wat zitten leren, spelletje gedaan, prijsvragen  en de dieren verzorgd. Eigenlijk gewoon wat ik altijd doe. In de middag ben ik lekker tv gaan kijken een nieuwe serie op Netflix.  De dag is dan alweer snel om, ben moe was erg vroeg op en die hoofdpijn maakt het er ook niet beter op. Johannes is weer thuis en werkt nog even door.

In de avond samen aan onze nieuwe homepagina gewerkt, hij si super.....klik HIER om hem te zien. Ook Lianno zijn site schiet nu op, nog 2010 tot heden en de rest is er nu op  gezet, klik  HIER om zijn foto site te zien.
morgen drukke dag voor de boeg...er komt veel post omdat er 40 kilo zand en houtschors komt voor de nieuwe bakken. Ook komt er een bamboetrap met de post voor in de bak als decoratie.  Tot slot komt morgen natuurlijk de nieuwe stelling, spannend en ik kijk er echt naar uit. Genoeg gedaan wij gaan douchen en dan bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.