Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29okt/140

Infuusdag @ Home

Vanmorgen blijven liggen om goed uitgerust te zijn, na opstaan rustig aan en tegen de lunch  lekker warm douchen om het prikken beter te laten gaan en dat werkt ook nu gaat alles heel makkelijk. Infuus verliep dus goed.

Na infuus checkte ik mijn mail en had mail over de nieuwe terrarium stelling, hij komt aanstaande vrijdag. Spannend hoor We zijn er klaar voor en kijken erna uit.  Meteen nieuwe bodembedekkers besteld online en die komen als het goed is vrijdag. Zaterdag  krijgen we de winterbanden  en dan gaan we erna de planten halen zodat we dit weekend kunnen beginnen met de inrichting. wordt dus weer druk maar leuk weekend, Lianno is er zondag ook. Nu alleen nog de  nieuwe gekko's vinden maar dat komt ook goed.

Het nieuws in Lelystad vertelt het verhaal over een 14 jarige jongen die zijn eigen leven heeft genomen............ongelofelijk ik kende de jongen niet, maar het raakt mij echt. we moeten vanaf januari een participatiemaatschappij zijn maar daarvoor moeten we toch echt eerst socialer en met meer respect met elkaar leren omgaan. Pesten en ander kwetsend gedrag maakt ons ziek en doet  mensen drijven tot het uiterste  en steeds vaker gaat dit om jonge mensen. Wat is nou toch 14 jaar? De maatschappij is hard en ieder voor zich, het wordt tijd dat we meer met elkaar en om elkaar gaan geven, want dit soort nieuws voorkom je daarmee.

We need.......
We need to feel more to understand others
We need to love more to be loved back
We need to cry more to cleanse ourselfs
We need to laugh more to enjoy ourselfs
We need to see more other than our own little fantasies
We need to give more and take less
We need to share more and realize that we are not so diferent from one another
We need to create a world where everyone can peacefully live the life they choose
*Suzan Polis Svhutz*

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.